Introductie

De Suzuki Bandit Club is begonnen als een groep enthousiaste Suzuki Bandit rijders die zonder enige verplichting met elkaar contact wilden hebben en samen toertochten en andere evenementen wilden organiseren. De communicatie verliep voornamelijk via het forum op de website. De groep Bandit rijders groeide en de hoeveelheid berichten op het forum werd groter en groter. Ook de kosten werden hiermee hoger en toen is er besloten een officiƫle vereniging op te richten waarbij contributie betaald zou worden om de kosten te kunnen dekken. Zo ontstond de Suzuki Bandit Club Nederland.

Het uitgangspunt is echter gelijk gebleven: ervaringen, verhalen, (technische) tips en leuke anekdotes uitwisselen met andere Suzuki Bandit rijders. Daarnaast het organiseren van toertochten en andere interessante, leerzame en/of leuke evenementen. Ondanks dat er een klein bedrag aan contributie betaald wordt is er een ontspannen, vrijwillige sfeer binnen de club. De Suzuki Bandit Club Nederland is gericht op allerlei motorrijders, zolang ze maar in het bezit zijn van een Suzuki Bandit. Zowel toergerichte rijders die graag met de Bandit op vakantie gaan, als de sportieve Bandit rijder met de nodige modificaties en circuit-ervaring is welkom en zal het zeker naar zijn/haar zin hebben.

Lijkt het je leuk om lid te worden van de Suzuki Bandit Club Nederland, dan kun je het formulier hieronder invullen (lees voordat je het formulier invult eerst ook de rest van de informatie op de “alle voordelen op een rijtje” en “contributie” pagina’s). Maar wil je eerst graag voordat je besluit eens wat meer te weten komen over de club, dan kun je eens rustig op het forum nalezen wat er zoal allemaal gebeurt. Ook kun je eens meerijden met een toertocht en zo de mensen op het forum ontmoeten. Meld je wel even via de contact-pagina aan bij de toercoordinator als je mee wilt rijden met een toertocht!

Suzuki Bandit Club Nederland