Dit was de ALV 2018

Overig clubnieuws

Moderators: Webbeheer, Dagelijks bestuur

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Wildeman
Berichten: 1936
Lid geworden op: 11 sep 2007 00:00
Locatie: Spijkenisse

Dit was de ALV 2018

Bericht door Wildeman » 21 jan 2018 21:52

Aan het begin van het nieuwe jaar starten wij als gewoonlijk met de ALV. Deze keer waren wij weer te gast bij onze sponsor de Valkenier in Barneveld.
Zoals gebruikelijk was er weer een mooi ontvangst met koffie en gebak. En omdat we om 10.00 uur ontvangen werden, en de vergadering om 11.00 begon was er genoeg tijd voor en praatje, en een rondje door de showroom.

Deze keer zaten we in de showroom tussen de kleding en de helmen. Dat was een stuk warmer dan een aantal jaren terug, toen zaten wij achterin de werkplaats.
De voorzitter hete iedereen welkom, en zoals gebruikelijk deden wij eerst het voorstel rondje.en nadat de agenda punten van afgelopen jaar kort nog werden doorgenomen, konden we beginnen met de nieuwe agenda punten. Marian heeft alles voor ons netjes genotuleerd.
Eigenlijk was het gebruikelijk om Mike van de Valkenier vooraf van de vergadering te bedanken, deze keer deden wij dat halverwege, dit omdat Mike met klanten bezig was, zaken gaan immers voor natuurlijk.
Toen hij er tijd voor had konden wij hem bedanken voor zijn gastvrijheid, en hebben wij hem een mooie lekkere taart aangeboden, die ook deze keer door Jessica was gebakken, waarvoor natuurlijk dank.

Halverwege de vergadering zijn we even gestopt voor een bakkie lekkere tomatensoep, en konden we de benen even strekken. Na doorgang van de vergadering was een van de agenda punten het stoppen van Patrick (mini muis) als algemeen bestuurslid/nieuwsbrief.
Na stemming Komt Toon weer terug in het bestuur als algemeen bestuurslid.

Nadat de vergadering was afgelopen konden wij ons te goed doen aan de broodjes hamburger, aan geboden door de Valkenier. Ook hadden zij voor alle aanwezigen nog een leuke goodiebag.

Team van de Valkenier hartelijk bedankt :respect:

Als de notulen zijn uitgewerkt zullen zij tzt op de site worden gezet.
Ooit was dit een leuke club :bye:

Gebruikersavatar
Peter684
Webbeheerder
Berichten: 342
Lid geworden op: 03 sep 2007 00:00
Locatie: Alphen aan den Rijn

Re: Dit was de ALV 2018

Bericht door Peter684 » 28 jan 2018 20:35

Was weer top geregeld. Zeker ook de lekkere zelfbouw hamburgers.

Gebruikersavatar
Wildeman
Berichten: 1936
Lid geworden op: 11 sep 2007 00:00
Locatie: Spijkenisse

Re: Dit was de ALV 2018

Bericht door Wildeman » 16 dec 2018 18:12

😳

Plaats reactie