Pagina 1 van 1

Communicatie

Geplaatst: 29 mar 2019 11:15
door AllUneed
Omdat ik af en toe samen met mijn meissie op de Bandit ga rijden, zoek ik een communicatiesysteem want tijdens onze eerste rit samen merkten we al gauw dat we elkaar nauwelijks kunnen verstaan tijdens het rijden. (er zit ook zo'n luide uitlaat onder de bandit :shock: )

Nu is er veel te krijgen, en ook voor veel geld. De bedoeling is om de kosten te drukken want we hebben de afgelopen week veel uitgegeven aan motorkleding, helmen etc.
Heeft iemand tips (of misschien zelfs wel een systeem over) voor een communicatiesysteem voor tussen rijder/bijrijder? Welke zijn goed en welke moet ik absoluut niet hebben bijv.

Ik hoor het graag.

Alvast bedankt!

Re: Communicatie

Geplaatst: 29 mar 2019 11:28
door Suzette
Ik heb een setje van AliExpress gehad. Echt niet duur en best wel kwaliteit hoor.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Re: Communicatie

Geplaatst: 01 apr 2019 20:46
door Boefje65
Tja effe googelen op communicatie systemen voor de motor en dan kom je al veel te weten ook of ze goed of slecht worden bevonden.
Vaak een kwestie van smaak en wat je ermee wil doen alleen een setje voor jou en je passagier of wil je onderling ook met andere mede rijders in de groep praten hoe ver bereik wil je kan tot ik dacht anderhalve kilometer. en seen simple setje slechte twee units (wat jij wil denk ik) met een bereik van max meter of tien alleen binnen het setje met je partner dus... hoeveel heb je er voor over...
kijk eens op de site van motorkleding center www.motorkledingcenter.nl/helmen/communicatie/ er staan ook wat filmpjes tussen hoor je ook weer wat men ervan zegt en vind....

Zelf heb ik de Scala Rider van Cardo. Bevalt mij goed.

Re: Communicatie

Geplaatst: 02 apr 2019 23:09
door AllUneed
Klinkt goed die Scala Rider.

Ik hoef zelf geen apparaat wat heel ver bereik heeft, de features die de scala rider biedt, zijn prima zo te horen.
Dank je!